Bilträff i Vänersborg urartade i tumult och fylla, omkring 15 personer omhändertagna

| 18 april, 2021

Under lördagskvällen blev det tumult, fylla och bråk under en stor bilträff i Vänersborg. Enligt uppgift ska det ha samlats mellan 400-500 bilar till bilträffen Polisen gjorde flera gripanden men ett sticker ut. När polisen skulle göra detta så gör den gripne kraftigt motstånd vilket triggade personer runt omkring och försöker stoppa detta. Enligt jourhavande förundersökningsledare Adam Schwitzgold så försökte personerna lägga sig i ingripandet och personer på plats uppmanar varandra att ge sig på polisen, vilket de också gjorde. Polisen meddelade att bilträffen upplöstes strax efter midnatt mot söndagen.

Fortfarande under söndagsmorgonen hade polisen inte hunnit skriva ut alla anmälningarna. Så polisen kan inte svara på hur många som misstänks för brott. Men våldsamt motstånd och våldsamt upplopp nämns av Adam Schwitzgold.
Han säger: “Det är nattgänget som skriver. De har inte hunnit med. Det har varit så jädra kämpigt för nattpersonalen.”
I nuläget finns ingen information om personskador vid bråket. Men polisen meddelade att omkring femton personer omhändertogs under bilträffen, de flesta av dem för tillnyktring.

https://www.ttela.se/nyheter/vänersborg/våldsamt-upplopp-på-bilträff-1.45131641?fbclid=IwAR2X4i_xyzQhfNcWMi37d53uV6UfB7Q-SwkFgXUN_FTDGIAp_1TVRrb_0PY

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.