En person till sjukhus efter skjutning i Värnamo under söndagseftermiddagen

| 18 april, 2021

Det blir allt tryggare och säkrare i vårt avlånga land, eller hur?
Speciellt när man läser att en person vid 13.40-tiden blev skjuten i Lööfs Värnamo. Polisen larmades till platsen om att det var ett bråk och en eventuell skottlossning på platsen, men när de anlände så hittades en skadad person. Personen i fråga fördes med ambulans till sjukhus, men skadeläget är oklart och polisen är förtegen om det. I nuläget är polisen på plats och de har påbörjat en utredning kring vad som hänt på platsen. De söker också vittnen till bråket och skjutningen.

Polisens presstalesperson Monica Bergström säger: “Vi är väldigt intresserade av tips och iakttagelser kring händelsen.”
Enligt Tidningarnas Telegrambyrå så ska flera personer ha gripits. Polisen utreder ärendet som ett misstänkt mordförsök.
Uppdatering: Personen som fick föras till sjukhus i Värnamo ska enligt uppgift vara en 37-årig man, och han vårdas för livshotande skador. Polisen var dock fortfarande förtegna vid 19-tiden om det rör sig om en skottskada eller inte. De bekräftar dock att det skett en skjutning på platsen. Enligt uppgift ska tre personer vara gripna i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/larm-om-skottlossning-i-varnamo-/?fbclid=IwAR1X4PVDpvxjHh1azyIG-Sj8zjW-8oT883CRW7kVZsxK7w2QY2i-texzH88

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.