Kvinna misshandlad till döds på öppen gata i Alvesta under lördagseftermiddagen

| 18 april, 2021

Strax efter klockan 13 på lördagseftermiddagen larmades polisen till Järnvägsgatan i Alvesta. Detta då fler vittnen sett en man bruka våld mot en kvinna mitt bland folket som befann sig där. Polisen var ganska snabbt på plats men kunde direkt konstatera att kvinnan avlidit.
Platsen spärrades av. En man i 35-årsåldern kunde strax efteråt gripas i en lägenhet i nära anslutning till platsen. Kvinnans identitet var på lördagen inte fastställd och polisen arbetar med detta arbetet.
Under lördagen så arbetade polisens tekniker tillsammans med utredare för grova brott som också sändes till Alvesta med utredningsarbete och att knacka dörr. Vid 20-tiden på kvällen anhölls mannen, misstänkt för mord.

https://svt.se/nyheter/lokalt/smaland/larm-om-pagaende-misshandel-utomhus-i-alvesta-flera-patruller-pa-plats

  •  
  •  
  • 2
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.