Man skjuten till döds av flera skott i Kista

| 18 april, 2021

Vid 2.40-tiden under natten mot söndagen larmade flera personer om att det skett en skjutning i Kista. När polisen anlände till platsen så påträffade de en man som blivit skjuten med flera skott. Mannen ska ha avlidit strax efter polisens ankomst. Enligt vittnen till skjutningen så ska en eller flera gärningsmän flytt brottsplatsen. Under natten har polisen sökt efter dessa i området, men utan resultat. Ett stort område runt brottsplatsen har spärrats av och polisen meddelar att en teknisk undersökning kommer att ske där under söndagsmorgonen.

Under natten har förutom sökandet efter gärningsmannen/männen även en rad med förhör av vittnen gjorts. Vad dessa förhör har gett är dock inte känt i skrivande stund. Polisen meddelar att de under söndagen kommer att gå igenom videomaterial från de övervakningskameror som finns på platsen och i området. Ärendet rubriceras som mord och en förundersökning om detta är inledd.

https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/stor-polisinsats-i-kista
https://www.expressen.se/nyheter/man-skjuten-till-dods-i-kista/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.