INSÄNDARE. Sandra Mattisson Dahl: Fem kvinnor har mördats på tre veckor!

| 19 april, 2021

Ett nyfött barn har förlorat sin älskade mamma. 

Äldre barn som aldrig kommer att få se sina älskade mammor igen.

Frågan är var i hela friden är ni politiker?! 

Var är ni när kvinnors liv släcks? 

Var är ni när barn står utan sina mammor? 

När ska ni ta i med krafttag och göra en förändring? 

Hur många barn ska behöva förlora sina mammor innan någonting händer? 

Frågan är NÄR ska ni agera? 

31 mars.

Kvinnan i Höör hann bara bli 18 år innan en 26-årig man berövade henne livet. Hon försvann spårlöst och ett flertal människor gick ut för att leta efter henne då ingenting pekade på att hon försvunnit frivilligt. 24 timmar senare hittas hon död.

3 april.

En kvinna knivhuggs till döds i en lägenhet i Flemingsberg, södra Stockholm. Polisen hittade henne med svåra skador efter att ett vittne ringde in till larmcentralen och hon fick åka akut till sjukhuset. Halv ett på dagen meddelades det att kvinnan avlidit till följd av attacken som misstänks vara gjord av sambon. Vid mordet blir barnen vittne.

15 april.

Liknande skedde i Älta, där en nybliven mamma misstänks ha blivit mördad av sin sambo – i samma lägenhet som parets bebis befann sig. Polisen konstaterade direkt att kvinnan utsatts för yttre våld och att det handlar om knivhugg. Mannen nekar dock till brott.

17 april.

Så sent som i lördags misshandlade en man en kvinna på öppen gata i Alvesta, strax innan 13 på dagen. När polisen väl var på plats konstaterades kvinnan död. Mannen hittades i en närliggande lägenhet och greps för mord.

Sandra Mattisson Dahl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.