Johan Westerholm: Sida ger Islamic Relief grönt ljus efter begränsad granskning

| 19 april, 2021
Stockholms moské, Islamic Relief. Montage.

Kritiken mot Islamic Relief har under det senaste året tilltagit. Islamic Relief är en av biståndsmyndigheten Sida:s strategiska partner för biståndsarbetet och har låtit genomlysa organisationen. Rapporten är nu presenterad men redan i avgränsningarna står det klart att Sida:s granskning är så pass begränsad att den närmast är en partsinlaga för de i utrikesförvaltningen som vill se ett fördjupat samarbete med Muslimska brödraskapet.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.