Man tog sig själv till akuten efter att ha blivit skjuten i benet i Trelleborg, polisen jagar förövaren

| 20 april, 2021

En man kom klockan 2.40 på natten mot tisdagen in till akutmottagningen på Malmö universitetssjukhus med en skottskada i ena benet. Enligt mannen själv fick han skadan när han var ute och promenerade i Trelleborg. Mannen ska ha sagt i förhör ned polisen att han var ute och gick när han hörde en smäll och att det brände till i benet. Efter detta ringde mannen en vän som körde honom till akuten i Malmö. Mannens skador var inte så allvarliga och han kunde redan på tisdagsmorgonen lämna sjukhuset.

Polisen kommer dock att hålla fler förhör med mannen vid senare tillfälle. Under natten mot tisdagen har polisen och hundpatrull varit på platsen som mannen uppgett vara platsen där han blev skjuten. Vad polisens sökning gett är dock inte känt. Polisen misstänker att mannen blivit skjuten med ett finkalibrigt vapen. Och mannen hade tur att han inte blev allvarligt skadad då skottet ska ha träffat honom i ljumsken. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord i ärendet. Enligt polisen finns det dock ingen misstänkt eller gripen ännu på tisdagsmorgonen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/man-skjuten-i-benet-i-trelleborg-tog-sig-sjalv-till-akuten/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.