MOHAMED OMAR: Nej, Märta Stenevi, svenska pojkar uppfostras inte till att slå kvinnor

| 20 april, 2021

“Vilka pojkar är det som uppfostras att slå kvinnor? Är det lille Hugo och lille Oscar? Nej, om det finns pojkar i Sverige idag (Det Nya Sverige) som uppfostras att slå så heter de snarare Ahmed och Ali.

Som svensk man (visserligen med en iransk far) blir jag förolämpad av Stenevis påhopp. Vad då uppfostrad att slå kvinnor? Hur kan men ens säga något så galet? Känner Stenevi till familjer där föräldrarna lär sina söner att slå kvinnor?

Nej, finns det sådana familjer heter de inte Svensson inte efternamn…”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.