Brandattentat mot rådhuset i Kristianstad

| 21 april, 2021

Strax innan klockan 18 på tisdagskvällen inkom ett automatiskt brandlarm från rådhuset på Västra Storgatan i Kristianstad. När räddningstjänsten och polisen anlände till platsen så kunde de konstatera att någon hade stoppat in ett brinnande munskydd genom brevlådan. Enligt uppgift så hade lågorna slocknat innan munskyddet nådde golvet och att det var röken som utlöste det automatiska brandlarmet. Ännu vid 19-tiden hade polisen inte rubricerat ärendet, men de misstänker att det är ett brott som ligger bakom branden.

https://www.expressen.se/kvallsposten/brand-vid-radhuset-i-kristianstad/?fbclid=IwAR3aIqFysaqo6W-5NlTS2xGgNeEuQjYdYeltn89gdwJLYu1KU48S_93g_5M

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.