Johan Westerholm: Våldet mot kvinnor: Lösningarna finns i Storbritannien

| 21 april, 2021

Den senaste veckans politiska reaktioner om dödligt våld riktat mot kvinnor har engagerat mer eller mindre samtliga riksdagspartier och även om det inte sägs rakt ut så är det hedersrelaterade våldet med dödlig utgång en av komponenterna. Regeringen och regeringsunderlaget kom 2019 överens om att lagstiftning och reella resursförstärkningar skulle införas under mandatperioden men tills idag har lite skett trots att många av lösningarna är väl kända.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.