Man misshandlad med sparkar och slag i Värnamo

| 21 april, 2021

Strax innan klockan 20 på tisdagskvällen larmades polis och ambulans till Värnamobadet i Värnamo. Där hade en man i 20-årsåldern blivit överfallet och misshandlad av för honom flera okända personer. Enligt uppgift ska mannen ha klarat sig undan ganska bra och behövde inte följa med till sjukhus. Polisen skrev en anmälan om misshandel och olaga hot på platsen innan de gav sig ut för att söka gärningspersonerna. Ingen var vid midnatt misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-blev-sparkad-och-slagen/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.