Sprängning utanför flerfamiljshus i Farsta

| 21 april, 2021

Vid 02.50-tiden under natten mot onsdagen larmades Stockholmspolisen till Farsta då en explosion ägt rum utanför ett flerfamiljshus i förorten. Enligt uppgift ska skadorna vara begränsade till entrén och till en bil som stod parkerad i närheten. Vid femtiden på onsdagsmorgonen så hade Nationella bombgruppen anlänt och höll på med att säkra platsen. Enligt uppgift ska ingen person ska ha kommit till fysisk skada vid sprängningen. Polisen har rubricerat sprängningen som allmänfarlig ödeläggelse. Ingen person är ännu på onsdagsmorgonen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/explosion-utanfor-hus-i-farsta/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.