Bilbränder i underjordiskt garage i Bergsjön

| 22 april, 2021

Bilbränderna fortsätter runt om i Sverige. Vid 04.30 var det åter Bergsjön i Göteborgs tur då ett larm inkom. När räddningstjänsten ankom kunde de konstatera att det var tre bilar som brann i ett underjordiskt garage. Räddningstjänsten var på plats med ett flertal styrkor, men trots det var bränderna inte släckta förrän vid 06.30. Ännu vid 07-tiden var räddningstjänsten kvar med en reducerad styrka för att vädra ur garaget. Polisen hade under natten ännu inte rubricerat branden men vakthavande befäl Morten Gunneng meddelar att någon form av anmälan blir det.

https://www.expressen.se/gt/bilar-brinner-i-underjordiskt-parkeringsgarage-i-bergsjon/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.