Hans Sandin: Lögner, lögner och åter lögner Ardalan Shekarabi (S)

| 22 april, 2021

Det kan inte bli mer bedrövligt. Det är så det ser ut i ett rike, där en pajas som Ardalan Shekarabi (S) styr om våra pensioner.

Nu har han satt igång en propaganda utan motstycke som är rena lögnerna från början till slut om att vi ska få högre pensioner.

Den översyn av systemet som pågår hanteras av riksdagens “pensionsgrupp”, bestående av representanter från sex partier. Ordförande är Ardalan Shekarabi. Detta innebär att inget av det han säger kommer att gå igenom och är en ren lögn, för Centern och Liberalerna säger ifrån på direkten där allt måste tas i koncensus för att gå vidare till riksdagen för beslut.

Detta är Ardalan Shekarabi (S) fullständigt medveten om och ändå går han ut i media med sådant som är rena lögner. Hur länge till ska vi tolerera att det Socialdemokratiska partiet ska få hålla på så här.

Något måste göras åt dessa lönare i Sveriges riksdag, för så här kan vi inte ha det, detta är helt oacceptabelt. Är det någonstans som det är helt opassande med lögner så är det i Sveriges riksdag.

Dessa löften har svikits med råge och kommer aldrig att infrias med en regering som är inriktad på att stjäla från de fattiga och ge till de rika.

I vilken gång i ordningen som våra politiker har svikit oss och med lögnaktiga påståenden och löften har fått oss att tro på allt de säger är alltför många gånger för att det skall vara gångbart längre.

Tyvärr är det Socialdemokraterna som har stått för de flesta och största löftena i löfteskarusellen och som är ett parti som inget annat när det gäller lögner.

Hans Sandin

2 tankar på “Hans Sandin: Lögner, lögner och åter lögner Ardalan Shekarabi (S)

 1. Anderssonskan

  Ett solklart fall för KU kan tyckas .
  Men inget av de andra partierna verkar tycka frågan är viktig.
  Framtiden ser allt annat än ljus ut för Sveriges pensionärer.

  Svar
 2. Göran

  “stjäla från de fattiga…och ge till de rika”. Handlar bara om en sak: makt. De rika har något som staten vill ha. De fattiga har det inte.
  De rika kan därmed förhandla.
  Här kommer en saga från Grönköping, som till stora delar är precis likadant som Sverige.
  På 90-talet sa S. Patron på Hederlig & Moralisk typ: “ok, om ni fortsätter beskatta mig som idag flyttar jag H&M utomlands”.
  Då sa S-staten: “vad vill du ha för att ni skall stanna?”
  S. Patron: “ingen skatt på MIN vinstutdelning från H&M”
  S-staten: “ja, men då fixar vi så att du och alla andra som är miljardärer får skattefria utdelningar”. Men bara för de riktigt stora företagen och absolut inte för de små familjeföretagen. Fattas bara, Saltsjöbadsandan måste fortsatt råda!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.