Man misshandlad av två gärningsmän i Svenljunga

| 22 april, 2021

Strax före klockan 1 under natten mot torsdagen larmades polisen till en adress i Svenljunga. Där hade en man blivit knivskuren i ena axeln och nacken av två gärningsmän som var okända av offret. Enligt uppgifter som den knivskurne lämnade till polisen så kom männen fram och frågade om en tändare när de oförklarligt började hota honom med en kniv. När då mannen vände sig om blev han knivskuren. När polis och ambulans kommer till adressen så kunde de konstatera att mannens skador inte var så allvarliga utan mer rispor. Polisen söker efter gärningsmännen i området men fortfarande på torsdagsmorgonen var de på fri fot. Polisen utreder ärendet som grov misshandel.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskuren-i-axel-och-nacke-tva-garningsman-/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.