MOHAMED OMAR: Barnens hälsa måste gå före föräldrarnas islamiska tro

| 22 april, 2021

“…Det är alltså numera okej för barn att gå en hel dag i skolan utan mat och vatten. Åtminstone om de är muslimer. Om en svennefamilj behandlade sina barn på samma sätt, skulle sannolikt socialtjänsten ingripa. 

Det som provocerar mig med sådana här aktivistiska nyhetsreportage är att SVT-journalisterna som ligger bakom dem sannolikt inte skulle vara okej med att deras egna barn gick hungriga och törstiga i skolan. De sätter sin ”antirasistiska” agenda före medkänslan med barn…”

Mohamed Omar

Läs i Det Goda Samhället


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.