Ny miljöskräckrapport: Förra året varmaste någonsin. Inte ens innan lilla eller stora istiden var det varmare…

| 22 april, 2021

Ännu en gång kommer de så kallade experterna med en skräckrapport som nog allt för många av det sovande folket tar på allvar. I denna rapport från EU:s center för klimatövervakning Copernicus som heter ”European state of the climate 2020” påstår de på fullaste allvar att Europa aldrig har varit varmare än år 2020. Enligt Freja Vamborg som är forskare vid Copernicus Climate Change Service och huvudförfattare till rapporten så var det inte ens varmare under tiden innan lilla istiden som varade mellan 1350–1850, inte ens under tiden innan den stora istiden som var för 100 000 tals år menar hon att det var varmare i Europa och vid polerna.

Man frågar sig hur en sådan forskare som Freja Vamborg och ett sådant forskarinstitut som EU:s center för klimatövervakning Copernicus kan tas på allvar när de kläcker ur sig sådana påståenden?
Man ställer dig då frågande till hur kol och olja bildades om det inte var varmare på den tiden än vad det är nu?
Var dinosaurierna klädda i överrockar för att hålla sig varma och packade dessa in jätteormbunkarna i värmande lager av gräs och dylikt för att dessa skulle överleva?

Jag skulle vilja se en etablerad forskare av rang plocka ner detta forskarinstitut och denna forskare ner på jorden igen och att EU:s högdjur slutade lyssna på dessa domedagsprofeter en gång för alla. För är där ingen som gör detta så kommer inte bara Europa utan hela världen mänsklighet att gå under en vacker dag och det blir inte av att isarna smälter vid polerna och folk drunknar. Nä, utan det kommer att bli av att miljöpopulistpolitiker i Europa och övriga världen kommer att göra det omöjligt att bo och överleva på jordklotet.

Detta när alla självutnämnda miljöprofessorer lägger förslag till dem om inskränkningar så att inget längre kommer att kunna tillverkas eller odlas i de Europeiska länderna. Så fram med de seriösa miljöforskarna (om där finns några kvar som inte är tystade) och låt dem visa att läget för jorden inte är så illa som alla dessa miljöfanatiska forskarna påstår. För det är det enda som kan rädda jorden från en långsam svältdöd. Men tyvärr så tror jag att det redan är för sen och att dessa forskare har tystats av miljölobbyn en gång för alla och att politikerna som styr inte kommer att ta deras rapporter på allvar förrän det är alldeles för sent och då vi redan är på väg att svälta ihjäl…

https://www.expressen.se/nyheter/klimat/2020-satte-nytt-varmerekord-i-europa/

1 En tanke på “Ny miljöskräckrapport: Förra året varmaste någonsin. Inte ens innan lilla eller stora istiden var det varmare…

  1. Göran

    Intressant att moderna klimatforskare får ungefär samma straff som Nicolaus Kopernikus (lite svinaktigt att renommésnylta på hans namn förresten) och Galileo Galilei. Så nej, vi lär inte höra från dom tyvärr.

    Eller som i 60-tals sketchen med Fleksnes som tandläkare när han säger till patienten: “Volvo Sonett är italiensk eller hur, jag låter borren gå….”

    https://www.youtube.com/watch?v=DBLiweCPkHk

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.