Död person hittad av förbipasserande i koloniområde i Malmö.

| 23 april, 2021

Under fredagsmorgonen hittades en död personer i ett koloniområde i Malmö. Enligt uppgift var det folk som rörde sig i området som fann personen och som larmade polisen. Obekräftade uppgifter som Sydsvenskan har publicerat så ska personen vara skjuten, detta är dock uppgifter som polisen inte vill bekräfta. När polisen kom till platsen så spärrade de av ett stort område i koloniområdet. Ännu vid 8.30 på morgonen var personen inte identifierad och polisen är ännu förtegna om den avlidnes kön samt ålder.

Polisen arbetar nu med att fastställa identiteten på den döda så att de kan underrätta dennes anhöriga. Enligt uppgift så har tekniker anlänt till platsen och håller på att arbeta där med att undersöka där kroppen hittades. Det är oklart hur länge kroppen legat på platsen, och polisen försöker nu få en uppfattning om personens sista timmar i livet. Ärendet utreds nu som mord.
Polisens presstalesperson Sara Andersson säger att polisen troligen släpper med uppgifter i ärendet under fredagen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/just-nu-dod-person-hittad-i-koloniomrade/
https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/avliden-person-hittad-i-koloniomrade-i-malmo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.