Död person hittad i skogen i Jönköping, polisen utreder ärendet som mord då ingen uppenbar dödsorsak finns

| 23 april, 2021

Polisen i Jönköping fick vid 12-tiden på torsdagsmiddagen ett larm om att en död person hittats utomhus i skogen. Polisen larmade direkt ut kriminaltekniker till platsen som också spärrades av. Då det enligt polisen inte är uppenbart hur personen har avlidit så har de inlett en förundersökning om mord i ärendet. Under torsdagseftermiddagen var polisen på platsen med ett flertal patruller där även hundpatrull ingick. Dessa patruller var där för att utföra olika utredningsåtgärder, bland annat om att försöka säkra eventuella spår, försöka hitta vittnen och ta kontakt med anhöriga.
Polisens presstalesperson Angelica Israelsson Silfver sade: “Vi jobbar väldigt brett.”
Dock hade polisen ännu vid 18.30-tiden inte identifierat personen.

https://www.expressen.se/gt/krim/dod-person-hittad-utomhus-utreds-som-mord/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.