Jack Nilsson: Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet har sedan länge blivit en plattform för islamister

| 23 april, 2021
Socialdemokratiske politikern Mustafe Ahmed i Hylte

I förra veckan avslöjade Hallandsposten tillsammans med Samnytt att ännu en socialdemokratisk politiker lämnat sina uppdrag efter att ha spridit islamistisk propaganda. Mustafe Ahmed som vid sidan om sina uppdrag för bland annat omsorgsnämnden och BRÅ propagerade på sin FB-sida om att otrogna – de som inte följer hans tolkning av Islam – ska brinna i helvetet, uppmanade kvinnor att täcka sina kroppar och där han vid flera tillfällen delat videoklipp från salafistiska predikanter. 

Han är dessvärre inte den första – eller sista – som varit i blåsväder kring detta utan det är vanligt inom SSU. Kvällsposten har vid flera tillfällen avslöjat förbundet och dess medlemmar med allt från homofobi, sektliknande styre, antisemitism och medlemmar som manipulerats att konvertera till Islam vilket fått flera förtroendevalda att avgå.

Ahmed Mansour är en annan stjärna som tidigare fick lämna ordförandeskapet i SSU Skåne efter en granskning. Han fortsatte dock verka här i Helsingborg där jag bor trots att förbundet efter skandalerna införde en så kallad granskningsfunktion för att alla förtroendevalda skulle leva upp till SSU:s mantra om allas lika värde. Kort därpå kunde man dock avslöja genom en rad dokument och vittnesmål från medlemmar att hans värderingar inte stämde överens med SSU:s då han fortsatte sprida homofobiskt floskler. Trots att han avgick från partiet, blev uppsagd av Transportarbetareförbundet och blev avslöjad på nytt med att fiffla med pengar fick han fortsätta med möjlighet till inflytande och enligt medlemmar är han fortfarande aktiv i SSU Helsingborg där han styr bakom kulisserna.

SSU Skåne har tidigare förlorat sitt statsbidrag och sina pengar från Region Skåne efter att organisationen visat sig odemokratiska. Extremismen, bilder på barn som bär vapen, inlägg av terrorstämplade organisationer och där man bjudit in en radikal predikant borde vara nog för att begripa vad vi alla har att göra med. 

Det är ingen överdrift när man påstår att Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet blivit en plattform för islamister utan detta är något som hållit på i flera årtionden. 

Ponera att jag är helt ute och cyklar i min iakttagelse men varför hör man aldrig om islamistskandaler från högern? Samtliga partier har många aktiva invandrare.

Jack Nilsson


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 • 3
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Jack Nilsson: Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Centerpartiet har sedan länge blivit en plattform för islamister

 1. Anderssonskan

  Våldtäktsmännen på RFSU var invandrad sosse .
  Kompis med Federley??
  Politiksamarbete över partigränserna .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.