Polisen i Landskrona larmades under natten till fredagen om ett misstänkt bilinbrott, när de anlände hittades en svårt knivhuggen man

| 23 april, 2021

Vid klockan 01 natten mot fredagen larmades polisen till en parkering vid ett bostadsområde i Landskrona och till ett förmodat pågående bilinbrott. När polisen strax därpå anlände till platsen så fann de inte bara de misstänkta inbrottstjuvarna utan även man i 25-årsåldern som blivit knivhuggen. Den knivhuggne mannen fördes till sjukhus med allvarliga, men inte livshotande skador. Under natten mot fredagen har polisen inte kunnat höra honom på grund av hans skadeläge. Trots detta så bedömer polisen att det rör sig om två brott, en knivhuggning och ett försök till bilinbrott. Knivhuggningen rubricerades under fredagsmorgonen som försök till mord. Under morgonen fanns ingen misstänkt för detta brott. Huruvida de misstänkta inbrottstjuvarna sitter i fängsligt förvar eller de är släppta är inte känt.

https://www.expressen.se/kvallsposten/krim/man-knivskuren-allvarligt-skadad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.