Flera bilar i brand i Malmö under natten mot lördagen

| 25 april, 2021

Under natten mot lördagen brändes det bilar åter igen i Malmö rapporterade polisen på lördagen. Larmet om bränderna kom till polisen och räddningstjänsten vid klockan ett på natten. Denna gången från Fosie. Enligt polisen var det sex bilar som som drabbades av elden varav fem blev helt förstörda. Enligt polisens presstalesperson Evelina Olsson så pågick branden i drygt en timme. I samband med bränderna har polisen upprättat fem anmälningar om skadegörelse genom brand samt en om försök till skadegörelse genom brand. Under lördagen fanns inga misstänkta eller gripna i ärendet.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.