Man påträffades knivskuren i Vänersborg, den knivskurne vägrade att medverka i utredningen

| 25 april, 2021

Vid 20-tiden på lördagskvällen fick polisen ett larm om att det var en blodig man som gick i Vänersborg. När polispatrullen kom till platsen så påträffar de mannen som berättar att han blivit knivskuren. Patrullen tillkallade ambulans som förde mannen till sjukhus. Mannens skador är okända och han ville enligt patrullen inte medverka i någon utredning. Polisen har därför inte kunnat identifierat någon brottsplats, inte heller konstaterat exakt vad som har hänt eller för den delen gripit någon misstänkt för knivskärningen. Vilken brottsrubricering det är på ärendet är heller inte klart.

https://www.expressen.se/gt/man-hittad-knivskuren-i-vanersborg/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.