Uppdatering om mordet på Ärtholmens koloniområde i Malmö

| 25 april, 2021

Under lördagen meddelade polisen i Malmö att mannen som sköts i Ärtholmens koloniområde i Malmö nu har identifierats. Enligt polisen så ska den döda personen vara en 18-årig man. Polisen hade dock ännu på lördagen ingen misstänkt i ärendet. Och polisen vädjade under lördagen om tips från allmänheten för att lösa fallet.
Polisens presstalesperson Evelina Olsson sade till Kvällsposten: ”Minsta lilla kan vara en viktig pusselbit för att lösa fallet.”

Enligt polisens undersökning som var klar på fredagskvällen så hade mannen skjutits i koloniområdet. Uppgifter som presenterades på lördagen så ska 18-åringen vara hemmahörande i Malmö. Under lördagen så har det spridit sig i 18-åringens vänkrets att han är död och de har placerat blommor och ljus vid brottsplatsen. Polisen har försökt kartlägga 18-åringens sista tid i livet genom att samla in de vittnesuppgifter som finns.

Dock så tycker polisen att vännernas och familjens uppgifter om 18-åringen inte räcker utan de som jag skrev tidigare så vädjar polisen om tips från allmänheten om vad som hände på vatten mellan torsdagen och fredagen. De som vill lämna tips kan höra av sig till polisen på 114 14 eller på polisens hemsida och deras tipsformulär.

https://www.expressen.se/kvallsposten/18-arig-man-skots-ihjal-polisen-vadjar-om-tips/?fbclid=IwAR3BPbhOKS5VRuNqxC_v96pXO9tmmEllKD2_nXwkpWHSIwOMtgZ8SFW8HmY

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.