Bussbrand i Kristianstad, polisen misstänker att den är anlagd

| 26 april, 2021

Vid 13-tiden på måndagen larmats räddningstjänst och polis ut till en bussbrand vid Norretullsvägen i centrala Kristianstad. Enligt uppgift ska bussen tillhöra en närliggande restaurang strax norr om Norretullsskolan, och bussen ska ha varit tom när den började brinna. Räddningstjänsten kunde ganska snabbt släcka branden och polisen var klara på platsen strax innan klockan 14. Enligt uppgift så misstänker polisen att branden var anlagd och de har startat en förundersökning om skadegörelse genom brand. Polisen har dock inga misstänkta eller gripna i nuläget för ärendet och de vädjar till allmänheten om man gjort några iakttagelser som kan knytas till branden så ska man höra av sig till polisen på 11414.

https://www.expressen.se/kvallsposten/buss-i-brand-i-kristianstad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.