Stor polisinsats efter mordförsök i Märsta, offret ovillig att samarbeta med polisen

| 26 april, 2021

Vid 22.30-tiden angreps och skadades en man i ett bostadsområde i Märsta i norra Stockholm. Efter attacken ska sedan mannen tagit sig hem och meddelat en anhörig om attacken. Enligt polisen är det oklart hur han attackerats och mannen har varit ovillig att berätta något och säger bara att han inte vet vad som hänt. Polisen har dock försökt att säkra spår så gott det går. Enligt polisen har det heller inte gått att hitta några vittnen till det inträffade. Polisen utreder ärendet som mordförsök och de har haft flera patruller i området under gårdagskvällen och natten. Enligt uppgift så fördes mannen till sjukhus. Men hur hans skadeläge är för närvarande okänt.

https://www.expressen.se/nyheter/stor-polisinsats-efter-mordforsok-i-marsta/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.