Jack Nilsson: Dagmamma i Göteborg bor tillsammans med en man som är dömd för terroristbrott

| 27 april, 2021

Idag kan SVT avslöja att en kvinnlig dagmamma i Göteborg som på kommunens uppdrag tar emot barn i sin bostad bor tillsammans med en man som är dömd för terroristbrott. Chefen för juridik och ärendehantering på förskoleförvaltningen är inte alls förvånad och är säker på att man skulle hitta fler liknande fall om de bara fick lov att granska dagbarnvårdares kopplingar till extremism.

På två år har två förskolor och en skola i Göteborg avslöjats med kopplingar till islamistisk våldsbejakande extremism och det var inte alls längesen förskolenämnden drog in tillståndet till Lär & Lek i Göteborg då det fanns tydliga band till Vetenskapsskolan där IS-mördare undervisade barn och rektorn Abdel Nasser El Nadi som enligt vår regering utgör ett hot mot rikets säkerhet.  

För att kommuner ska kunna granska dagbarnvårdare och de som lever i samma bostad krävs det en lagändring. Ett sådant lagförslag ligger dock hos regeringskansliet och förskoleförvaltningen menar på att det är brådskande nu.

Jack Nilsson

Svt


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Jack Nilsson: Dagmamma i Göteborg bor tillsammans med en man som är dömd för terroristbrott

 1. Anders

  Hur skulle de annars kunna utbilda och radikalisera barn .
  Sånt gnäll som det är i media .
  Detta hedrar avtalet som finns mellan regeringspartiet och invandrade röster .
  Saknar “Soffan” varje dag , men hon blev besvärlig när hon ville ha ordning .

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.