Muslimska brödraskapet officiellt del av svensk demokratiutveckling

| 27 april, 2021
Vår demokrati logo / Muslimska brödraskapet. Montage.

Ett av de trossamfund som står det Muslimska brödraskapet närmast som klusterorganisation undertecknade tidigare i april deklarationen om försvaret av den svenska demokratin.  Organisationen, Förenade Islamiska Föreningar i Sverige organiserar i sin tur några av Sveriges mest radikaliserande miljöer.

Förenade Islamiska Föreningar i Sverige, FIFS, undertecknade den nionde april deklarationen om stöd till den svenska demokratin, Vår demokrati. Inom ramen för deklarationen kommer föreningen tillsammans med Forum för levande historia arbeta för stärkta minoritetsrättigheter och belysa utmaningar för minoriteter. Internt kommer föreningen arbeta för ökad inkludering och representation. FIFS representerades av dess ordförande, Mohammed Temsamani.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.