Polisen misstänker mord efter att man hittats död i lägenhet i Mariekäll i Södertälje

| 27 april, 2021

Vid 16.30-tiden på måndagseftermiddagen hittades en man i 35-årsåldern avliden i en lägenhet i Mariekäll i Södertälje. Enligt uppgift var mannen anmäld saknad och när polisen skulle undersöka hans lägenhet anträffades mannen avliden.
Polisens presstalesperson Ola Österling sade: “Det var en samlad bedömning av omständigheter ger polisen anledning anta att ett brott har begåtts, detta gjorde att vi inledde en förundersökning om mord. Den bedömningen omfattas av den information vi hade fått tidigare under dagen, att mannen var saknad. Och de iakttagelser vi gjort i lägenheten.”
Ola Österling meddelar också att någon mer information inte kan ges i nuläget då det råder förundersökningssekretess i ärendet mer än att de anhöriga har underrättats. Enligt uppgift är lägenheten avspärrad i väntan på teknisk undersökning.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/sodertalje/man-hittad-dod-i-mariekall-misstankt-mord?fbclid=IwAR38Rx3RUBRCohJMpTIIYkBTxptxkVWwG-iEKF-K3uCRMeCK0_lggWzBONQ
https://www.expressen.se/nyheter/polisen-utreder-mord-i-sodertalje-/?fbclid=IwAR2qvb-LvUETekmkJNgqhC0phrGewuKHiaaJbIuuHLa1jDPb9uaOrJ7TOf8

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.