Två personer knivskurna vid skola i Årsta, gängledare ska vara gripen för dådet

| 28 april, 2021

Sverige blir allt tryggare och säkrare, eller hur?
Speciellt när man på morgonen läser om att en man blivit skjuten i Bagarmossen, för att sedan på eftermiddagen läsa om att två män, ett i 15-årsåldern och ett i 25-årsåldern blivit knivhuggna eller knivskurna utanför Årstaskolans högstadium i Stockholm. Attacken ska enligt uppgift ha skett vid 12-tiden på onsdagen. Efter knivdramat ska polisen ha spärrat av ett område på Gullmarsplan i Årsta. De skadade ska ha förts iväg till sjukhus med ambulans ,en enligt uppgift ska deras skador inte vara livshotande.

Polisen rubricerar knivdådet som grov misshandel och polisen ska enligt uppgift ha avslutat ärendet vid skolan men det fortsätter vid en lägenhet i närheten. Där ska polisen ha gripit två personer, en av dem den misstänkta gärningsmannen. Enligt obekräftade uppgifter ska den ene av de gripna vara ledaren i Årstanätverket. Ledaren för Årstanätverket är en man i 20-årsåldern, han har anklagats för att ha spridit skräck i Årsta och var med på polisens så kallade fokuslista i operation Rimfrost. Och han är dömd tidigare i år för olaga tvång efter att ha hotat sig ut från ett SiS-boende. Om detta är gärningsmannen vid detta knivdåd är dock inte ännu känt.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/polisen-tva-personer-attackerade-med-vasst-foremal-i-arsta
https://www.expressen.se/nyheter/tva-personer-knivskurna-vid-skola-i-stockholm/

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Två personer knivskurna vid skola i Årsta, gängledare ska vara gripen för dådet

 1. Carl den 12

  Och hit till Sverige finns det människor som söker sig, pga att just det här landet vi bor i anses vara säkert och tryggt🤔

  Calle ser att det gäller att hålla hårt i Sverigebilden och dela ut skattebetalarnas pengar så långt dom nu räcker, så blir allting så himla bra🙈🙉🙊

  Bara att arbeta, betala skatt och se glad ut…………………….

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.