25-årig man död efter attack med stickvapen under “bråk” i Falkenberg, en person gripen

| 29 april, 2021

Strax efter klockan 19 på onsdagskvällen fick polisen i Falkenberg ett larm om att det fanns en stickskadad man på Tullbron i staden. Enligt uppgift hade det varit ett ”bråk” på platsen som flera personer deltagit i. När polisen anlände så bedömde de inledningsvis mannens skador som allvarliga. Och han fördes med ambulans till sjukhus. Enligt polisen så spärrades delar av Tullbron av och polisen jobbade på platsen för att säkra bevisning. Samtidigt så höll de även förhör med eventuella vittnen till ”bråket”.

Enligt polisen var det en stor insats på platsen och det var en intensiv jakt på gärningsmannen eller gärningsmännen. Polisen rubricerar ärendet som försök till mord.
Polisens presstalesperson Hans-Jörgen Ostler sade under onsdagskvällen: ”Vi har med helikopter och polishundar och försöker säkra vittnen för signalement på gärningsmännen. Vi har flera radiobilar som söker av närområdet. Vi försöker också säkra bevisning i form av övervakningskameror i närheten.”

Hur länge polisens arbete i denna insats fortsatte i Falkenberg är dock inte känt. Det är inte heller känt om polisen gripit någon för ”bråket” eller för mordförsöket. Inte heller är det i nuläget känt hur svårt skadad mannen som fördes till sjukhus är. På torsdagsmorgonen rapporterar polisen att mannen som fördes till sjukhus har avlidit av sina skador. Det ska enligt uppgift vara en man i 25-årsåldern. De meddelade också tidigt på torsdagsmorgonen att en man i 30-årsåldern gripits och anhållits misstänkt för mord under onsdagskvällen. Enligt polisen har de redan hunnit hålla inledande förhör med honom under onsdagen.

https://www.expressen.se/gt/stickskadad-man-ford-till-sjukhus-polisen-utreder-mordforsok/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.