Man i 25-årsåldern hittad utomhus med stick eller skärskador på Drottninghög i Helsingborg

| 29 april, 2021

Strax efter klockan 20 på onsdagskvällen larmades polisen i Helsingborg om en grov misshandel utomhus på Tränsgatan på Drottninghög. Enligt polisen så ska det vara en man i 25-årsåldern som fått stick- eller skärskador. När polisen anlände till platsen så fick de först ta hand om den skadade mannen, han fördes sen till sjukhus med ambulans. Vilket skadeläge den 25-åriga mannen har var inte klart vid 21-tiden på onsdagen. Polisen avdelade en patrull till att följa den skadade mannen till sjukhusen för att försöka få uppgifter från honom, medan andra patruller stannade på platsen för att samla vittnesuppgifter. Polisen rekvirerade också en hundpatrull till platsen för att söka efter gärningsmannen som enligt uppgift ska ha varit maskerad. Enligt uppgift ska han ha lämnat platsen till fots i östlig riktning på Larmvägen. Ännu vid 22-tiden på onsdagskvällen var ingen gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/knivhuggen-man-hittad-utomhus/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.