Man knivskuren i Vänersborg, tog sig själv till sjukhus. En person gripen

| 29 april, 2021

Vid 16-tiden på onsdagseftermiddagen inträffade ett mordförsök vid Arena Vänersborg. Det var en man i de äldre tonåren som då blivit attackerad och knivskuren av en person. Den knivskurne tog sig själv till sjukhuset. Sjukvården bedömde hans skador initialt som allvarliga. Men trots detta var det var först sent på onsdagskvällen som polisen larmades och fick kännedom om överfallet. De besökte den skadade och skrev en förundersökning om mordförsök i ärendet. Platsen där överfallet ska ha ägt rum spärrades också av för teknisk undersökning under onsdagskvällen. Under natten mot torsdagen greps en man, även han i de äldre tonåren misstänkt för överfallet och knivskärningen.

https://www.expressen.se/gt/knivskuren-man-tog-sig-pa-egen–hand-till-sjukhus-en-gripen/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.