Man larmade polis från sjukhus efter att ha blivit utsatt för rånförsök

| 29 april, 2021

Vid 22.30-tiden på onsdagskvällen larmads polisen av en man som befann sig på Kungälvs sjukhus. Enligt mannen hade han ungefär en timme tidigare blivit utsatt för ett rånförsök vid Skarpe Nord i Kungälv. Polisen åkte till sjukhuset och tog upp en anmälan. När de var där såg de att mannen fått en blåtira och ett jack i huvudet vid rånförsöket. Enligt polisen är det oklart vag gärningsmannen eller gärningsmännen försökte få med sig vid rånförsöket. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen i ärendet och polisen sade på onsdagskvällen att det en timme efter brottet var ganska utsiktslöst att åka till brottsplatsen och leta efter någon gärningsperson.

https://www.expressen.se/gt/man-utsatt-for-ranforsok-larmade-polisen-fran-sjukhuset/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.