Hans Sandin: Ingen hejd på barnvåld inom Centerpartiet

En Centerpolitiker från Kalmar län har häktats misstänkt för våldtäkt mot barn och grov fridskränkning, rapporterar SVT Nyheter Småland.

Mannen, som misstänks ha våldtagit ett barn vid flera tillfällen, greps i sitt hem i början av veckan och häktades på fredagen.

Sexbrotten ska ha begåtts några år tillbaka i tiden. Mannen misstänks också för grov fridskränkning, något som ska ha börjat för omkring fem år sedan och pågått fram till i dag.

– Det är en annan än målsägande som gjort polisanmälan, men man har gjort en anmälan utifrån att barnet berättat om händelserna, säger åklagare Charlotte Genberg till SVT.

“Senaste dygnet har flera medier rapporterat att ”politiker” häktats för barnvåldtäkter och skyddar på det sättet Centerpartiet. Medierna censurerar det som är negativt för regeringen och dess stödpartier.

Hans Sandin

DN


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Hans Sandin: Ingen hejd på barnvåld inom Centerpartiet

 1. ulf

  Verkar som flertal centerpartister lider av allvarlig pedifilsjuka och tafsande sjuka a la Eskil Erlandsson,han kunde ju inte heller enligt egen utsago i rätten,hålla fingrarna i styr 🙄 Knepig partiatmosfär i C sekten eller vad säger du Annie ? Fjamåt kanske…..🙄🙄 ” misstänkt för våldtäkt av barn vid flera tillfällen ” fullständigt sinnessjukt är bara förnamnet !!

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.