Man allvarligt skadad vid en misshandel utanför livsmedelsbutik på Bergsgatan i Malmö

| 2 maj, 2021

Vid 21.30-tiden under 1-majkvällen larmades polisen om en misshandel utanför en livsmedelsbutik på Bergsgatan i Malmö. Kort därefter kom en man i 20-årsåldern in i privatbil till akuten med 20-åringen som hade stick eller skärskador som betecknas som allvarliga enligt sjukhuset. En polispatrull larmades till sjukhuset för att höra mannen medan andra larmades ut till den misstänkta brottsplatsen för att samla information och höra eventuella vittnen på platsen.

Enligt uppgift spärrades den misstänkta brottsplatsen av. Och i den omfattningen att de påverkade trafiken på Bergsgatan.
Ännu strax efter midnatt mot söndagen så fanns ingen misstänkt i ärendet. Men polisen hoppas att det finns övervakningskameror som fångar misshandeln på bild på platsen. Om polisen har funnit några sådana övervakningsfilmer är dock inte känt på söndagsmorgonen. Det är heller inte känt om polisen lyckats förhöra 20-åringen på sjukhuset. Ärendet rubriceras som mordförsök.

https://svt.se/nyheter/lokalt/skane/larm-om-misshandel-i-malmo-misstankt-brottsplats-avsparrad

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.