En del av parhus helt utbränd, polisen utreder mordbrand

| 3 maj, 2021

Vid kvart i två under natten mot måndagen larmades räddningstjänst och polis till en brand i ett parhus i Hisings-Backa. När räddningstjänsten kom till platsen så var branden mycket kraftig och det enda räddningstjänsten kunde göra var att hindra branden från att sprida sig, samt att kontrollera att ingen var kvar i huset, vilket där inte var. Och på måndagsmorgonen var den ena delen av parhuset helt utbränt. Arbetet med att släcka branden har pågått sedan räddningstjänsten kom till platsen och det pågick fortfarande vid 6.30-tiden.

Räddningsledaren säger att släckningsarbetet kommer att hålla på fram till i alla fall lunchtid. Enligt uppgift ska ingen person behövt föras till sjukhus, men de boende har kollats upp av ambulans på platsen. När räddningstjänsten är klara på platsen kommer polisen att spärra av platsen för teknisk undersökning då de redan startat en förundersökning om mordbrand i ärendet. Varför polisen startat denna förundersökning är dock inte klart.

https://www.expressen.se/gt/bostad-helt-utbrand-i-natt-polisen-utreder-mordbrand-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.