Hans Sandin: Vilken sandlådedebatt! Det var som att lyssna på en ljudupptagning från den förra debatten.

| 3 maj, 2021

Jag vill från M, KD, L och SD se en betydligt mer professionell argumentering mot den energipolitik vi har i dag.

Nyligen har regeringen klubbat igenom en höjning av dom fasta kostnaderna på 30 miljarder som elbolagen får ta ut, men som vi får betala.

Elkrisen den visste man om redan för 15 år sedan och varför har inget hänt sen dess? Svaret stavas Miljöpartiet och satsningar på vindkraft när pengarna skulle gått till satsningar på en utbyggnad av elnätet.

Samma sak gäller Migrationen där en ökad invandring blir resultatet av ett Miljöparti där det också saknas vett och sans. Märta Stenevi måste nog fråga sig vem det är som lever i en drömvärld.

Sjukvården är på god väg att totalt krascha där analyser borde ha gjorts för många år sedan men där inget händer på grund av att man prioriterar ett gammalt system.

Brottsligheten har ingen av partierna en lösning på, där man tror att mer pengar och fler poliser är lösningen, vilket det inte är, utan en total ombyggnad av 60st utanförskapsområden är ett måste, men till en kostnad som ingen kan föreställa sig.

Ulf Kristersson är åter tillbaka till att det går att prata med SD, men inte regera tillsammans.

Jimmie Åkesson är beredd att kompromissa bort precis allt som partiet står för, bara han får komma in i värmen, vilket man inte ska göra utan att det kan betraktas som ett stort svek till sina väljare.

Så, när det tas fel beslut hela tiden så ser framtiden väldigt mörk ut för Svenska folket, där ett utbyte av partier i riksdagen är ett måste och inget annat är acceptabelt.

Hans Sandin

SvtPlay


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.