Man i 30-årsåldern blev misshandlad och bestulen vid försäljning av mobiltelefon i Malmö

| 3 maj, 2021

Under söndagen blev en man i 30-årsåldern misshandlad och rånad i samband med att han skulle sälja sin mobiltelefon. 30-åringen mötte upp gärningsmannen på Södra Gulsparvägen i Malmö där han istället för att få mobilen såld blev misshandlad. I samband med misshandeln så stal gärningsmannen mobilen för att sedan försvinna från platsen i en bil. 30-åringen larmade polisen om händelsen som kom till brottsplatsen där de skrev en anmälan om stöld. Enligt uppgift ska mannen inte behövt uppsöka sjukvård.

https://www.expressen.se/kvallsposten/man-misshandlad-och-ranad-i-malmo-bcgul/?fbclid=IwAR21Qouwf1Sd643TA3b2BTdI2Dtcrdc99uRejUSCF1rOBdNuH13lbE5XVQE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.