Man svårt misshandlad i Filipstad, fördes till sjukhus med ambulanshelikopter

| 3 maj, 2021

Under natten till söndagen fördes en 30-årig man till sjukhus efter att ha blivit grovt misshandlad i en lägenhet i Filipstad. Enligt uppgift var mannen så svårt skadad att ambulanshelikopter tillkallades. Hur polisen fick vetskap om misshandeln är dock inte klart men de var på plats under natten mot söndagen då de också förhörde och anhöll en annan man misstänkt för den grova misshandeln. Under söndagsmorgonen var lägenheten där brottet begicks avspärrad och en teknisk undersökning skedde där. Hur tillståndet för den skadade mannen var på söndagen fortfarande inte känt.

https://www.expressen.se/gt/man-svart-misshandlad-i-filipstad/?fbclid=IwAR2CeOFY32gXjzVVniYCIhu7kVBfmy6rXg7rHMAXiGjorPhZc5lNoDecjaA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.