Ytterligare en 80-åring utsatt för bedrägeri/stöld av “tavelförsäljare”.

| 3 maj, 2021

Under gårdagen skrev jag om en 80-årig man i Sibbhult i Östra Göinge som blev bestulen när en person skulle sälja bilder på djur till honom. Idag kan man läsa om en liknande händelse från Tingsryd. Även vid detta fallet var det en 80-årig man som blev offer för en person som ville sälja tavlor till honom. Enligt den 80-åriga mannen ska ”tavelförsäljaren” ha stulit pengar ur hans plånbok när mannen tittade på tavlorna.

80-åringen larmade om händelsen vid 14.15-tiden på söndagen och polisen har varit hemma hos honom och tagit upp en anmälan. Polisen tittar nu in på ett samband mellan denna händelsen och den i Sibbhult då där finns många likheter mellan dem. Mannen i Tingsryd har lämnat ett visst signalement på bedragaren så polisen hoppas att de kan fånga denne innan fler blir utsatta för bedrägeri eller stölder.

https://www.expressen.se/kvallsposten/annu-en-80-arig-man-utsatt-for-bedrageri/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.