Chang Frick svarar på Vattenfalls SD-attack genom att ta deras kunder

| 4 maj, 2021

Sverigedemokrater är rasister. Och högermänniskor, som är positiva till SD-samarbete, är moraliskt tvivelaktiga. Ungefär det meddelade Vattenfall via sin presschef Natalie Siel tidigare i dag på Twitter. Nu svarar Chang Frick genom att uppmana energijättens kunder att byta till elbolaget Svensk Kärnkraft.

Det var sajten Samhällsnytt som först uppmärksammade att Vattenfalls presschef Natalie Siel gick till attack mot SD i synnerhet och högermänniskor i allmänhet. I en kommentar om en debatt mellan Benjamin Dousa med bakgrund i Moderaterna och Joar Forsell från Liberalerna kallade hon SD för ”rasister”

Tweeten, som senare raderades, uppmärksammas av SD-riksdagsledamoten Martin Kinnunen.”

Läs vidare i Nyheter Idag


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.