Fyra pojkar rånade och misshandlade vid två rån i Malmö under måndagskvällen

| 4 maj, 2021

Vid 17.20-tiden på måndagseftermiddagen ringer en man till polis och berättade att hans son och sonens kompis rånats och misshandlats i Beijers park i Malmö. Enligt uppgift ska pojkarna blivit av med sina mobiltelefoner under rånet. Polis sändes till till platsen för informationshämtning och de skrev en anmälan om rån i ärendet. Enligt uppgift har ingen gripits i ärendet under kvällen. Där ska heller inte finnas några uppgifter om hur många gärningsmännen var eller under vilka omständigheter rånet begicks.

Nästa larm om misshandel och rån i Malmö kom vid 18.55, denna gången från Mölledalsgatan. Även denna gången var det två pojkar som råkade ut för rånare. Och även vid detta rånet så blev de av med sina mobiltelefoner förutom att de även blev av med sina jackor och bankkort. Vid detta rånet fick dock polisen ett signalement på rånarna som skulle varit två till antalet. Polisen är på plats och söker efter dem.

Strax efter klockan 21 på måndagskvällen uppdaterade polisen sin sida med att det fanns två misstänkta i ärendet. Enligt polisen rör det sig om två pojkar under 15 år och de sociala myndigheterna har fått en anmälan om ärendet. Det är dock ännu oklart om dessa pojkarna även misstänks för rånet i Beijers park.

https://www.expressen.se/kvallsposten/tva-pojkar-ranade-och-misshandlade/?fbclid=IwAR3m_WFa6ITACxpO4qPOZWcKQoGUDC1GLkejznZHpBs8Xaxn6QelonzkNVU
https://brottsplatskartan.se/skane-lan/ran-malmo-kirseberg-197068

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.