Hans Sandin: Här ljuger Annie Lööf i partiledardebatten: ”Det är forskare som kommer”

| 4 maj, 2021

Det var i debattens andra del då ämnet migration avhandlades som Lööf ville ta upp ”några positiva delar” och hon nämnde bland annat forskare ”som kommer från andra länder” och gör den svenska ekonomin starkare och bättre genom att betala skatt samt ser till att vi har en bra välfärd.

– Det finns så många förskolelärare, läkare, forskare, undersköterskor, lastbilsförare som kommer hit från andra länder och gör vår ekonomi bättre, betalar skatt och ser till att vår välfärd fungerar

– Det måste vi komma ihåg även när vi diskuterar den här migrationspolitiken, sa Lööf.

När det gäller syrier, som dominerat invandringen till Sverige under migrantkrisen 2015 och framåt, hade endast en liten andel på under 20 procent en eftergymnasial utbildning på mer än tre år. Och endast 0,3% av nyanlända hade en forskarutbildning. Myten om ett ”kompetensregn” från Syrien avslöjades för länge sedan och blev redan då ett etablerat exempel på en falsk nyhet.

Hans Sandin

Samnytt


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 • 1
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Hans Sandin: Här ljuger Annie Lööf i partiledardebatten: ”Det är forskare som kommer”

 1. Carl den 12

  C har ju superkoll, gällande alltifrån partiets medlemmars “intressen” och människors utbildningar innan dom ens kommit hit.
  Menar man att ursprungliga Svenska befolkningen är så lågutbildade, att vi är i akut behov utav andra länders befolkning för att rädda arbetsmarknaden.

  Calle Von Fattar Ingenting, här har man alltså oroat sig helt i onödan för arbetslösheten🤔

  Tack, Annie för att just du tar bort klumpen man har i magen, att våra unga har goda chanser till både arbete och bostad, framtiden är alltså ljus för våra studenter🙄

  Svar
 2. ulf

  Har Lööf någonsin lyckats hålla sig till sanningen och framstått som trovärdig ? Inte ens om sin egen bristfälliga utbildning kunde hon tala sanning…….Hon har verkligen gett en förbrukad ,oärlig svikare till politiker ett ansikte och krossat centerpartiets eventuella trovärdighet fullständigt.Nu går det snabbt utför……eller fjamåt…….hur man nu väljer att se det flaxande eländet.Hon borde rensa i sina egna led och egna sk kompetensregn internt.Där verkar det vara outtömligt med kandidater ………….av alla olika slag !

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.