Ung man skjuten till döds i Alby

| 4 maj, 2021

Strax efter midnatt natten mot tisdagen larmades polisen och ambulans till en skjutning i Alby. När polisen anlände till platsen så fann de en man i 20-årsåldern utanför en port till ett flerfamiljshus. Enligt uppgift var den unge mannen svårt skadad när polisen och ambulansen anlände och han fördes till sjukhus med ambulanshelikopter för vård. Några timmar senare, strax innan klockan tre på natten så meddelade polisen att mannens liv inte gått att rädda. Enligt obekräftade uppgifter som Aftonbladet skriver ska mannen blivit träffad av ett flertal kulor i ovankroppen.

Mannen ska vara identifierad och polisen har underrättat hans anhöriga.
Polisen har spärrat av ett område på platsen i väntan på en teknisk undersökning av platsen. De har också hållit en del förhör på platsen då där fanns flera vittnen till dödsskjutningen. Polisen har varit på plats med ett flertal patruller under natten och de kommer att ha ett flertal patruller på platsen under tisdagen. Bland dem även hundpatrull. Enligt uppgift har polisen gjort fynd på platsen i form av tomhylsor som låg på brottsplatsen.

Men de har även undersökt en cykel som låg slängd en bit från brottsplatsen. Enligt obekräftade uppgifter ska även en skyddsväst tagits i beslag. Polisen rubricerar ärendet som mord och en förundersökning om detta är inledd. Ännu vid klockan sju på tisdagsmorgonen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/person-hittad-skjuten-misstankt-mordforsok-i-alby/
https://svt.se/nyheter/lokalt/stockholm/person-skjuten-i-alby-misstankt-mordforsok

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.