Nya bränder i Olofström under tisdagskvällen, denna gången i ett soprum på en skola och en gräsbrand i centrala Olofström

| 5 maj, 2021

Vid 19.15-tiden under tisdagskvällen fick räddningstjänst, polis och ambulans larm om en brand i en skolbyggnad på Jämshögsvägen. Räddningstjänsten var först på plats och började med sitt arbete. Enligt uppgift så var det i ett soprum vid ett skolkök som det brann. Branden kunde ganska snabbt tas om hand och släckas. Men inte ens en timme senare så fick räddningstjänsten och polis ytterligare ett larm, denna gången handlade om en gräsbrand i centrala Olofström. Enligt Bleking läns tidning (BLT) så har räddningstjänsten de senaste veckorna larmats ut till 14 liknande bränder i Olofström med omnejd.

https://www.expressen.se/kvallsposten/skola-brinner-polis-pa-vag/?fbclid=IwAR3PLoS82RRvwmrbQkqvY5vyV4PwMScF6I_geKPckLYAAeMthnc5xN_kuGE
https://brottsplatskartan.se/blekinge-lan/brand-olofstrom-197194

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.