Skelettfynd i Saltkällan i Munkedals kommun, polisens kriminaltekniker på plats

| 5 maj, 2021

För några dagar sedan hittade en privatperson kläder när denne var ute och gick i ett skogsområde vid Saltkällan i Munkedals kommun. När privatpersonen gjorde det så slog den larm till polisen. Under tisdagsmorgonen åkte därför polisens hundförare till platsen och började söka i området. Det dröjde dock inte lång stund innan en av hundarna gav tecken att den hittat något. Detta ska enligt uppgift vara kvarlevor från vad polisen misstänker är en människa. Ett stort område spärrades av och under tisdagseftermiddagen var många kriminaltekniker på plats.

Enligt uppgift ska området som spärrats av vara på cirka 500 meter gånger 200 meter. En frilansfotograf som åkte ut till platsen säger att et är enorma avspärrningar, en hel dalgång. Och det är väldigt många av polisens tekniker på plats. Under dagen har polisens kriminaltekniker undersöker platsen. “Eventuella” skelettdelar kommer att skickas på analys. Avspärrningarna blir kvar och eftersöket kommer enligt polisen att fortsätta under onsdagen. Om det rör sig om ett brott som har begåtts på platen eller en försvunnen person som nu hittats är i nuläget inte klarlagt. Detta får vänta tills analysen av kvarlevorna gjorts.

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/skelettdelar-hittade-i-munkedal-polisens-kriminaltekniker-pa-plats?fbclid=IwAR32EV14z3bQ59XlG3q4nrbrbioLi88vbM4D8wYNlNtrXoGDVB_qlKvWzhM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.