Yngre man död efter skjutning i stadsdelen Väster i Örebro

| 5 maj, 2021

Vid midnatt natten mellan tisdagen och onsdagen larmades polisen om en skjutning i stadsdelen Väster i Örebro. Ett vittne till skjutningen meddelar att den skjutne mannen tas till en bil efter skjutne hjälps in i en bil som kör från platsen. När polisen håller på att köra fram till stadsdelen så möter de en bil som stämmer in på beskrivningen. Och de följer efter denna bil till sjukhuset. Väl framme tas mannen omhand av personal på akuten, men bara en stund senare får poliserna besked om att mannen avlidit.

Två män har under natten anhållits misstänkta för inblandning i skjutningen. Det är dock oklart om det var de som körde mannen till sjukhus eller de greps på platsen där skjutningen ägde rum. Bilen mannen fördes till sjukhus i har tagits i beslag. Polisen rubricerar skjutningen som mord och en utredning om detta har inletts. Platsen för skjutningen är avspärrad och en teknisk undersökning kommer att ske under dagen. Polisen har även förhört flera personer i stadsdelen.

Strax innan sex på onsdagen var den döde mannens identitet inte känd, men strax därefter så meddelade polisen att han identifierats och att hans anhöriga hade underrättats. Enligt polisen ska det röra sig om en ung man som är hemmahörande i länet. Polisen vill dock inte gå närmare in på detta.

https://www.expressen.se/nyheter/man-dod-efter–skottlossning-i-orebro/
https://svt.se/nyheter/lokalt/orebro/en-dod-efter-skottlossning-i-orebro

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.