Johan Westerholm: Svenska kyrkans julhälsning från 1993 – Med en biklang av antisemitism

Expressen Debatt 24/12 1993

Sedan Ledarsidorna kunnat publicera bortglömda aktiviteter vid Islamiska Förbundet i Stockholms lokaler på Ringvägen 137 faller mönster och tidslinjer på plats. Det islamistiska nätverket Muslimska brödraskapets etablering i Sverige var helt beroende av relationerna med Svenska kyrkan och dess mest intensiva fas låg tidigare i tid än vad som har varit känt. Det var på 1990-talet som kapacitetsuppbyggnaden, både organisatoriskt och finansiellt, var som mest intensiv och dagens struktur formades.

Johan Westerholm

Läs på Ledarsidorna


DONERA – stöd oss

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.