Två barn rånade på hemnycklar, efter rånet tog sig rånarna in i barnens hem

| 6 maj, 2021

Vid 18.30-tiden under onsdagskvällen anmäldes ett rån i området Edsberg i Sollentuna. Det var två barn som blev rånade, en 8-åring och en 15-åring. Enligt uppgift ska dessa barn råkat ut för två rånare. Rånarna ska ha tilltvingat sig barnens hemnycklar för att sen ta sig in i familjens lägenhet där rånarna stulit både pengar och passhandlingar.
Stockholmspolisen presstalesperson Towe Hägg sade klockan 18.45: “Vi har en patrull som precis har kommit till platsen för att ta reda på mer. Och sedan har vi en patrull som ska söka efter eventuella gärningspersoner. Det jag vet är att det kom in för en stund sedan och då hade det skett för en stund sedan. Så det hade hunnit gå en tid innan vi fick veta det.”
Vid 21-tiden på onsdagen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/barn-overfallna-och-ranade-av-tva-garningsman/?fbclid=IwAR3Oar8zyhiBxQM_407tzQ5HPHDge8DnFBUGU09Qbq3tR4RsiRiDCXZ8GMA

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.